• Geen afleverkosten
  • 6 maanden garantie
  • Ex-leaseauto
  • Perfect onderhouden
  • All-in prijzen
  • Geen afleverkosten
  • 6 maanden garantie
  • Ex-leaseauto
  • Perfect onderhouden
  • All-in prijzen

Privacy en cookies

Privacy statement van Autoborg

Inleiding
Autoborg neemt uw privacy zeer serieus en zal informatie over u (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij u uit welke gegevens wij verwerken en met welk doel we dat doen. Daarnaast kunt u in dit Privacy Statement lezen over uw rechten met betrekking tot onze verwerking van uw persoonsgegevens. We raden u aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met .

Wie is Autoborg?

Autoborg is een initiatief van de besloten vennootschap Noordlease BV, kantoorhoudende te (9723 TX) Groningen aan Trondheimweg 5, ingeschreven in handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 02037615.

Autoborg is ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens door Noordlease de verwerkingsverantwoordelijke.
Noordlease heeft een medewerker aangesteld die verantwoordelijk is voor gegevensbescherming. U kunt deze bereiken via .

Hoe gebruikt Autoborg uw gegevens?
Hieronder vindt u een overzicht van de doeleinden waarvoor Autoborg persoonsgegevens over u verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Autoborg voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Autoborg worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alle gegroepeerd naar type gegevensstroom.

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie
Doeleinde: Financiële administratie
Gegevens: Klant, factuuradres, bankgegevens (Naam bank/IBAN/BIC)
Grondslag: Wettelijke verplichting
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Verlenen van de dienst zelf
Gegevens: Contactgegevens, e-mailadres, gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Beveiliging en fraudebestrijding
Doeleinde: Identiteitsverificatie
Gegevens: Naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, rijbewijsnummer, wachtwoord
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Hoe verkrijgen wij uw persoonsgegevens?
Autoborg heeft gegevens over u in bezit, omdat u gegevens aan ons verstrekt heeft.

Wat zijn uw rechten?
Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschikt u over een aantal rechten met betrekking tot uw gegevens en de verwerking ervan:

Inzage
U kunt uw eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in uw account. Als u de persoonsgegevens wilt zien die bij Autoborg over u zijn vastgelegd, kunt u een verzoek tot inzage doen.

Wijzigen
Als u een verandering wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die u heeft gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die u niet zelf in uw account kunt veranderen, kunt u een verzoek hiertoe doen bij Autoborg. U kunt verzoeken dat Autoborg uw gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert, of afschermt. Het verwijderen van uw gegevens is alleen mogelijk na beëindiging van de overeenkomst.

Beperken van de verwerking
U heeft daarnaast, onder voorwaarden, het recht om Autoborg te verzoeken de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken.

Recht van bezwaar
Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van Autoborg of een derde plaatsvindt, heeft u het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

Gegevensoverdracht
U heeft het recht uw persoonsgegevens van Autoborg te verkrijgen. Autoborg zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kunt u uw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

Toestemming intrekken
In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking uw toestemming is, heeft u het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat Autoborg u daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Reactie door Autoborg
Een verzoek kan verstuurd worden naar . U kunt uw verzoek ook richten aan:
Autoborg
t.a.v. de directie
Trondheimweg 5
9723 TX Groningen

Autoborg zal uw verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat Autoborg een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Als Autoborg uw verzoek afwijst zal zij in het antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

Ontvangers van de persoonsgegevens
De gegevens kunnen worden doorgegeven aan:
· Verwerkers
· Partijen die betrokken zijn bij de uitvoering of nakoming van een overeenkomst tussen u en Autoborg
Het kan zijn dat Autoborg verplicht is uw gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

Wat zijn cookies en hoe gebruikt Autoborg ze?
Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van Autoborg worden meegestuurd aan uw browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van uw computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat (hierna “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van Autoborg worden geplaatst, kunnen uw apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting.

Welke cookies gebruikt Autoborg?
Functionele cookies
Autoborg maakt in eerste plaats gebruik van functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk om aan u de diensten en functionaliteiten te kunnen leveren waar u om heeft gevraagd. Functionele cookies onthouden bijvoorbeeld dat u bent ingelogd, zodat u op een volgende webpagina niet opnieuw hoeft in te loggen.

Analytics cookies
Voor het verzamelen van statistieken over het gebruik en bezoek van de website, maakt Autoborg gebruik van analyticsdiensten. Deze gegevens worden door de aanbieder van deze analyticsdiensten geanalyseerd en de resultaten hiervan worden aan Noordlease verstrekt. Autoborg krijgt op deze manier inzicht in hoe de website wordt gebruikt en kan aan de hand van die gegevens de website en of haar dienstverlening zo nodig aanpassen. Als dat wettelijk verplicht is, kan de analyticsdienst deze informatie aan derden verstrekken. Noordlease maakt gebruik van de volgende analyticsdiensten: Google Analytics en HotJar.
We hebben onze diensten zo privacyvriendelijk mogelijk ingesteld. Dat betekent dat we de volgende maatregelingen hebben genomen:
a. We hebben een bewerkersovereenkomst gesloten met de aanbieder van de analyticsdienst
b. We hebben met de aanbieder van de analyticsdienst afgesproken dat de gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt mogen worden
c. Uw IP-adres wordt gedeeltelijk versleuteld

Social plug ins
Via de website wordt toegang geboden tot verschillende sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube.
Met behulp van deze zogenaamde socials plugins kunt u informatie op de website met anderen delen en deze aanbevelen. Via de social plugins worden door derde partijen cookies op uw apparaat geplaatst. Dit kunnen cookies zijn die als doel hebben uw gebruikerservaring te optimaliseren, maar er kunnen tevens tracking cookies worden geplaatst die worden gebruikt om uw surfgedrag over meerdere website te volgende en een profiel van uw surfgedrag op te bouwen.

Tracking cookies
Autoborg maakt op de website gebruik van cookies van derde partijen die u op basis van uw surfgedrag gepersonaliseerde aanbiedingen kunnen doen. Via de website wordt een cookie op uw apparaat geplaatst met een uniek nummer. Dit cookie maakt het mogelijk om uw apparaat te herkennen als na een bezoek aan onze website naar een andere website surft, die onderdeel uitmaakt van hetzelfde advertentienetwerk. Dit maakt het mogelijk voor Noordlease om u op die andere website advertenties te tonen. Noordlease werkt samen met de volgende derde partijn: AdWords en AdCrowd.
De gegevens die op deze wijze worden verzameld, worden door Noordlease alleen gebruikt om u ook op andere websites onze advertenties te kunnen tonen en worden niet aan andere bestanden gekoppeld.

Verwijderen cookies
De toestemming die u heeft gegeven aan Autoborg voor het plaatsen en uitlezen van cookies, kunt u altijd intrekken door uw browser zo in te stellen dat deze geen: cookies accepteert of door alle in uw browser reeds geplaatste cookies te verwijderen. Raadpleeg de helpfunctie van uw browser om te zien op welke wijze u de cookies kunt verwijderen.

U moet er wel rekening mee houden dat het verwijderen van cookies tot gevolg kan hebben dat bepaalde onderdelen van de website niet of niet goed meer werken. Het weigeren en verwijderen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer en de browser waarop u deze handeling uitvoert. Als u gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers moet u bovengenoemde handeling(en) voor iedere computer en/of browser herhalen.

Privacy Statement
De mogelijkheid bestaat dat de informatie die door middel van een cookie verzameld wordt persoonsgegevens bevat. Als dat het geval is, is op de verwerking van deze persoonsgegevens tevens het privacy statement van Noordlease van toepassing.

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren u daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

Waar kunt u terecht met klachten en vragen?

Mocht u nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop Autoborg uw gegevens gebruikt, dan kunt u een e-mail sturen naar . Ook als u een klacht heeft over de manier waarop Noordlease uw gegevens verwerkt, kunt u een e-mail sturen naar .
U kunt uw verzoek ook richten aan:
Autoborg
t.a.v. de directie
Trondheimweg 5
9723 TX Groningen
Daarnaast kunt u ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

Zeer positief!


"Mijn ervaring bij de aankoop van mijn auto is zeer positief!''

J.P. van Vonno

Mooi bedrijf met veel keus


"Mooi groot bedrijf met heel veel keus en een goede verwijzing op de verschillende auto websites. De verkoper was nog een junior, wist nog niet heel veel van de auto die ik gekocht heb. Hoe de garantie is weet ik nog niet, want ik heb mijn nieuwe auto pas een paar weken.''

M. Langelaar

Perfect afgeleverd


"Ik ben een paar keer geweest en heb uiteindelijk een Renault Clio gekocht. Deze is perfect afgeleverd. Ik ben erg tevreden met de auto en de service.''

J. Weijer

Prima service en vertrouwen


"Prima service en vertrouwen"

E. Blansjaar

Goede prijs


"Het was een goede ervaring. Enige minpuntje is dat ik om half 6 's avonds de dag voordat ik mijn auto ging halen gebeld werd dat de afspraak niet doorging. Dit was erg vervelend. Vooral omdat niemand daarna bereikbaar was en ik af moest reizen naar de autoborg zelf. Voor de rest ben ik erg tevreden met de auto en heb ik al vele kilometers gemaakt"

T. Wegter

Betrouwbaarheid


"Een goede ervaring, bedrijf gevonden via internet. 3 keer geweest om te kijken en uiteindelijk mijn auto gevonden een seat mii. Heel blij mee en het is mijn eerste eigen auto! Goede service en vriendelijke benadering, bij aflevering van de auto een keurig papier met wat er door de garage nog gedaan is. Heel tevreden en bij de aankoop van een evt andere auto ga ik hier zeker weer heen. Bij mij verliep het allemaal volgens plan en heb ik geen feedback op de manier van afhandelen".

M. de Hoog

Betrouwbaar


''Wij kwamen binnen in een mooie showroom, werden erg prettig behandeld door het personeel en kregen een mooie prijs voor de auto die wij graag wilden. Bij het afleveren was dit wederom het geval, goede service, prettig personeel en een nette afhandeling. Als verassing kregen wij een week later ook nog een lekkere taart toegestuurd. Kortom, wij zijn zeer tevreden en hebben jullie naam al meerdere malen benoemd bij familie en vrienden.''

de heer van Limburg

Klantvriendelijk


''Klantvriendelijk. Heb al vele auto's gehad, maar zoals jullie een auto afleveren heb ik nog nooit meegemaakt. Ik kan alleen zeggen, mijn complimenten. En nog bedankt voor de mooie taart.'' 

Simon

Prima voorlichting


''Prima voorlichting en afhandeling koop. Attente verrassing in de vorm van een taart met foto.''

Lous

Overtroffen verwachtingen


''Auto gekocht van Jesse. Hele vriendelijke, eerlijke en behulpzame gastheer, zeer prettig geholpen. Bij koop had de auto een aantal 'plekjes', deze zijn bij de afleverbeurt professional gerepareerd. Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Ik raad het concept en de service van Autoborg zeker aan.''

Nick

Vriendelijk en behulpzaam


''Vriendelijk, behulpzaam, afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Positief: all-in prijs,
geen afleverkosten. Attent - dank voor de taart! ''

Timmer

Plezierige bemiddeling


''Plezierige bemiddeling. De auto voldoet tot nu toe aan onze verwachtingen.''

Jan

Goede prijs


"Goede hulp bij de keuze van de auto en een verrassende taart op de koop toe,prima.''

Joop

Een aanrader


"Afgelopen januari heb ik een Volkswagen Up! gekocht bij Autoborg. Erg prettig geholpen, niet opdringerig zoals bij veel andere autobedrijven. Je krijgt rustig de tijd om even zelf rond te kijken. Ook de duidelijke prijs en de garantie is erg fijn. De auto bevalt erg goed, ik zou er in de toekomst graag opnieuw een auto kopen en ik zou Autoborg zeker aanraden!''

Caroline

Topbedrijf


"WAT EEN TOPBEDRIJF!!! Ik heb gekozen voor een auto van Autoborg omdat alles klikte! Er staan allemaal nette auto's voor mooie prijzen. Ik heb de auto gekocht omdat deze (zoals bij elke andere in Autoborg) goed onderhoud heeft gehad bij de dealer, en dan krijg je er ook nog eens een afleverbeurt bij en een jaar garantie! Top verkopers, en daar bedoel ik mee; totaal niet opdringerig en mensen die naar je luisteren! Het pand is trouwens ook indrukwekkend! Als je denkt dat je alles hebt gehad.... er komt 2 week later ook nog eens een taart van de bakker thuisbezorgt! Dit bedrijf is een AANRADER!''

Joep

Zeer positief


"Onze ervaring is zeer positief. Dit geldt voor het hele aankooptraject en afwikkeling ervan. Duidelijk, overzichtelijk, vriendelijke gastheren en bovendien nog lekkere koffie ook! Veel dank en wij bevelen jullie zeker aan.''

Harry

Fijne begeleiding


"Een fijne begeleiding naar het "kopen" van mijn auto een Seat Mii. Al vanaf de advertentie op de website, kreeg ik de indruk van een betrouwbaar, transparante verkoop cq bedrijf. Heel bijzonder verrassend, toen ik de auto kwam ophalen. En men nam de tijd voor mij om alles uit te leggen. Een volgende keer zou ik wederom bij Autoborg een auto willen kopen. Ik ben zeer tevreden, ook over het aankoopbedrag van mijn Seat Mii en de staat van aflevering, met daarbij de ruime garantie die er bij zit. "

Jacinta

Uiterst gastvrij


"Ik was niet bekend met autoborg. Las een advertentie van de auto, die inmiddels ook in mijn bezit is. Wij moesten er een eind voor rijden, bijna 2 uur, maar we hadden een goed gevoel bij deze auto en wilden graag even kijken en rijden. Bij aankomst de auto kunnen bekijken en terwijl we moesten wachten tot de auto de showroom werd uitgereden voor onze proefrit konden wij met het hele gezin lunchen. En daar hoefden wij niets voor te betalen. Dat is toch wel heel aardig. Onze ervaring is dat we uiterst gastvrij zijn geholpen en onze gastvrouw had alle tijd voor ons. Een week later hebben we de auto opgehaald en ook weer heel vriendelijk geholpen. Auto nagenoeg volgetankt, met nieuwe apk en grote beurt plus garantie. En de auto, geweldig, helemaal naar mijn zin. Ben er blij mee. Ik heb inmiddels wel een storing in het airbagsysteem (kan elke auto gebeuren) en dit wordt netjes opgelost middels de garantie en ik kan de auto ge woon hier in mijn woonplaats bij de garage langsbrengen en het wordt geregeld. Kan nog heel wat jaren met deze auto rijden maar bij de volgende auto kijk ik zeker op de website van autoborg."

Sietske

Uitgebreide garantie


"Via Internet een top auto gevonden bij Autoborg. Men was meedenkend en ook de aftersales was goed geregeld. Wij hebben dus nu een top auto en, via Autoborg en aangesloten partners, een top service!"

Notkamp

Zeer aan te bevelen


"Ik heb van Autoborg tot nu toe een zeer positief gevoel gekregen.. Prettig en eerlijk geholpen en tot in de puntjes aan afspraken gehouden. Zonder dat het afgesproken was, waren er tot mijn verrassing zelfs vier nieuwe banden aangebracht. De wijze van aflevering is leuk. Ook na een week nog een verrassing thuis ontvangen. Kortom deze auto aanbieder is zeer aan te bevelen."

K.J Mollema

Uitgebreide garantie


"Er waren opmerkingen bij en na aflevering auto, deze zijn keurig afgehandeld. Over service heb ik niets te klagen, zal Autoborg zeker bij anderen aanbevelen."

B. van Kaa

We zullen het andere mensen zeker aanbevelen


"Goede ervaringen met Autoborg. Voor de tweede keer een auto hier gekocht. Fijne manier van zaken doen, vorige auto is heel goed bevallen. Ook scherpe prijsstelling en een prima garantie op de auto. Al met al een prima formule. We zullen het andere mensen zeker aanbevelen."

H. Scheper

Daarom geven wij Autoborg een 10+


"Na regelmatig gegoogeld te hebben kwam ik uit bij Autoborg in Groningen (een zeer groot en mooi bedrijfspand), ze hadden een hele mooi Seat Altea XL automaat staan en precies na zo een auto waren wij opzoek en de prijs zat ruim onder de marktwaarde dus wat wil je nog meer. Na telefonisch contact gehad te hebben met Marten hebben we afspraak gemaakt voor de volgende zaterdag. De volgende zaterdag er na toe (2 uur rijden) en weer waren ze erg klant vriendelijk en behulpzaam, echt super, tijdens mijn telefoongesprek had ik om een reparatielijst van de dealer gevraagd omdat er met dit soort motoren problemen kunnen zijn en bij aankomst werd mij dit dan ook meteen netjes overhandigd. De proefrit verliep zoals verwacht zonder problemen en de koop was dan ook na de proefrit gesloten. De auto de zaterdag daarna opgehaald en we mochten hem onder een doek vandaan trekken, echt heel leuk en een bijzonder gevoel. Een weken later werd er een taart bezorgd met daarop gefeliciteerd met uw nieuwe auto, helemaal top. Daarom geven wij AUTOBORG een 10 + "

Dhr. Geelkerken

Goede aftersales; taart!


"Zeer goede ervaring gehad. Ze bellen je altijd terug na een email of na een telefoontje! Altijd vriendelijk! Het was geen probleem dat we later dan 17:30 aankwamen. Goede aftersales (taart)

D. Hendriks

We werden heel vriendelijk ontvangen


"Hele goede service. We werden heel vriendelijk ontvangen, alle vragen die we hadden werden beantwoord. Mocht iets niet bekend zijn werd het voor je uitgezocht."

T. Leeuwerik

Al met al zeer tevreden!


"Prima ervaring met Autoborg. Een vriendelijke verkoper die alles uitlegde m.b.t. garantie, voorwaarden etc. Was allemaal erg duidelijk. Proefrit geen probleem en auto werd afgeleverd met beurt etc.etc. Al met al zeer tevreden omtrent aankoop en afwikkeling."

Henk

De aftersales is verrukkelijk!


Het is een plezierige ervaring om bij jullie binnen te komen. De zaak ziet er niet alleen verzorgd uit maar is ook esthetisch verantwoord. Medewerkers zijn niet opdringerig maar vriendelijk zakelijk. Plezierig is ook de duidelijkheid van de verkoopformule van Autoborg. Moeilijk dus om onderstaande vraag te beantwoorden want voor mij gelden alle aspecten. Kortom ik ben zeer tevreden. N.b. de aftersales is verrukkelijk!

G. Lietmeijer

Wij raden iedereen Autoborg aan!


"Een auto kopen bij Autoborg is een super ervaring! Eerlijk over de prijs en zeer klantvriendelijke medewerkers. Er wordt de tijd genomen voor je en ook nog een super "nazorg". De auto is tiptop afgeleverd inderdaad met een jaar garantie of 20.000 km, waar krijg je dat nog! Wij raden iedereen in onze omgeving Autoborg aan en onze volgende auto zullen we ook zeker daar halen."

Fam. ten Brinke

Een voorbeeld nemen aan Autoborg


" Relatief scherpe prijzen en perfecte service. Auto werd voor aflevering nagekeken waarbij o.a. de banden en mattenset werden vervangen door (zo goed als) nieuwe banden/mattenset alsook nieuwe APK en onderhoudsbeurt. Daarnaast geeft de garantie van 12 maanden / 20.000 kilometer een fijn gevoel. Ook na de koop word je niet vergeten! Dealers, handelaars en verkopers zouden een voorbeeld kunnen nemen aan Autoborg. "

Niels

Prima ervaring


"Prima ervaring. Goede rustige verkopers. Voorlichting was gedegen. Afhandeling correct. En de auto rijdt heerlijk."

C. de Jong

Klantvriendelijke verkoper


"Goed! Probleempjes werden direct verholpen, en een klantvriendelijke verkoper!"

De heer van Delder

Echt een nette service


"Mijn ervaring met Autoborg is zeer positief. Een goede prijs met een jaar garantie toe. Dat vind je niet overal. Tussen de aankoop dag en ophaal moment waren de voorste remschijven nog even vervangen. Echt een nette service. Het zijn vriendelijke medewerkers die kennis van zaken hebben. Voor mensen die zoekende zijn naar een auto is Autoborg zeker een aanrader om eens binnen te stappen. "

Fam. Komdeur

Zeer goede service


"Afgelopen zaterdag 6 augustus hebben wij een Renault Twingo gekocht. We willen jullie allemaal bedanken voor de zeer goede service. Wij zijn speciaal uit Arnhem naar Groningen gereden maar dat was echt de moeite waard om bij jullie een auto te kopen. Geweldig gewoon! Ook is alles in het werk gesteld zodat we de auto meteen konden meenemen. Hele weekend al mee gereden. Prachtige auto. Om bij jullie een auto te kopen is echt een aanrader. Nogmaals allemaal super bedankt. Het onderhoudsboekje is niet aanwezig. Is het nog mogelijk om deze naar ons op te sturen zodat wij het verder zelf kunnen bijhouden."

Fam. Drost

Leuke verkoper


"Prima geholpen. Leuke verkoper. Goede prijs. Niets aan te merken."

Mevrouw Kugel

Correct en zakelijk


"Correct en zakelijk. Proefrit was ook gauw geregeld. Goed gevoel over alles".

Fam. de Vries

Goede prijs


"Klantvriendelijk vanaf het moment dat we binnen kwamen en de service is uitstekend.
Zeker een aanrader".

Fam. Mekkring

Mijn vorige auto had ik er ook gekocht


"Goede ervaringen. Ik vind de service goed en een jaar lang garantie en geen afleverkosten bevallen mij ook. Mijn vorige auto had ik er ook gekocht en enkele mankementen zijn zonder gezeur gerepareerd. Zorg er alleen wel voor dat de accu is opgeladen voordat een auto de deur uit gaat."

De heer Penning

Ik kreeg de ruimte om even rustig rond te kijken


"Ik had het gevoel dat ik vanaf het moment dat ik de eerste keer het bedrijf binnen liep (eigenlijk alleen maar om me even te oriënteren) werd beschouwd als een potentiële klant. Het personeel waarmee ik heb gesproken was vriendelijk en behulpzaam, niet opdringerig zoals je ook wel meemaakt. Ik kreeg de ruimte om even rustig rond te kijken en een "prijs- en warenvergelijkend onderzoek" te doen. Een medewerker die belangstellend informeerde op welke wijze ik naar het bedrijf was gekomen (op een warme dag, per fiets) gaf mij een fles koud water mee voor de terugweg. Kleine dingen, maar prettig servicegericht. Ik kreeg ruim de kans om een proefrit te maken. Bij het ophalen van de nieuwe auto stond die keurig voor ons klaar met een doek er voer heen, zodat de nieuwe aanwinst "onthuld" kon worden. Erg leuk." 

De heer Holthof

Geweldig bedrijf! Voelden ons gelijk thuis


"Geweldig bedrijf...voelden ons bij binnenkomst gelijk thuis. Gewoon een gemoedelijke sfeeer...niets moet alles mag... en dat sprak ons zeer aan. Onze Volvo bevalt uitstekend en is ook super netjes afgeleverd. Zelfs na twee weken nog ff persoonlijk gebeld om te vragen hoe de auto bevalt. Dit is zeker een bedrijf waar ik ga terugkomen!"

De heer Burgler

Betrouwbare partij


"Mijn ervaring met Autoborg is goed, we hebben ook al in het verleden een auto bij u gekocht. Ontvangst en afhandeling is duidelijk en goed!"

De heer Doornbosch

Totaal niet opdringerig


"Super goed. Prettige manier van omgaan met elkaar. Totaal niet opdringerig. Gewoon gemoedelijk en vriendelijk en ook erg duidelijk. Daarnaast kwam ik er thuis achter dat er geen hoedenplank bij zat. Dit heb ik gemeld en uiteindelijk is er een nieuwe hoedenplank voor mij besteld. Allemaal super netjes en uit zichzelf gedaan"

De heer Gelling

Er heerste een ongedwongen sfeer


"We zijn prettig ontvangen, er heerste een ongedwongen sfeer waarin we ons op ons gemak voelden. De medewerkers waren correct en terzake kundig. Wij stapten met een fijn gevoel in onze nieuwe auto welke ons erg goed bevalt, we zijn er blij mee."

De heer Winter

Geen doorgewinterde autoverkopers


''Het was even wenen om niet met doorgewinterde autoverkopers te maken te hebben, maar uw verkoopconcept is ons per saldo uitstekend bevallen!''

Mevrouw Bos